Regnskapstjenester
med høy kvalitet

Les mer

Dyktige medarbeidere
med lang erfaring

Les mer

Fornøyde kunder

"Bokholderiet Hinna er en klok investering!" -- Vegard Viestad, Smart-Kompetanse AS

Les mer

VÅRE TJENESTER

Vi tilbyr et komplett tjenestespekter innenfor regnskap, lønn og fakturering. Les mer om hva vi kan gjøre for deg nedenfor:

REGNSKAP: VISMA GLOBAL

Regnskap fra A til Å. Bokføring, avstemming, mva og annen pliktig rapportering. Online rapportering. Elektronisk bilagshåndtering. Bilag på flyt og godkjenning via web. Remittering.

LØNN: HULDT OG LILLEVIK

Lønnskjøring. A-melding (pliktig rapportering hver måned). Utbetaling av arbeidsgiveravgift og forskuddstrekk. Elektronisk reiseregning. Annen pliktig rapportering.

FAKTURERING

Vi fakturerer gjerne for deg. Fakturaene kan sendes på flere måter: E-post, EHF-Faktura, e-faktura, post. Fakturer selv i Webfaktura som er integrert mot vårt regnskapssystem, eller bruk ditt eget system.

ÅRSREGNSKAP: MAESTRO

Årsregnskap med ligningspapirer og næringsoppgave. Innsending av pliktige rapporter til det offentlige.

IDRETTSLAG

Lang erfaring med regnskapsføring for idrettslag og andre frivillige organisasjoner. Hjelp til mva-kompensasjonssøknaden. Lønn. Fakturering via oss eller medlemsnett.


DET VIKTIGSTE FOR OSS

Vår rolle for deg som økonomileder i en organisasjon eller daglig leder i et selskap, er til syvende og sist å hjelpe deg med å følge loven, samt å være rådgiver for deg.

Trenger du vår hjelp, så ikke nøl med å ta kontakt med oss. Vi tilbyr gode betingelser og lager et opplegg på hva vi skal gjøre ut fra hva din bedrift/organisasjon har behov for.

Ta kontakt

VÅRE MEDARBEIDERE

Vi er et frittstående autorisert regnskapskontor med 4 ansatte.

Vi er medlem av Regnskap Norge,
profesjons- og bransjeforeningen for autoriserte regnskapsførere i Norge.

NOEN AV VÅRE REFERANSER

Vi har en lang rekke fornøyde kunder lokalt og regionalt. Her er et lite utvalg: